المقادير:
1 كيلو سمك .

1 مكعب مرقة اللحم .
زيت زيتون .
½ ملعقة كبيرة زبدة .
بقدونس مفروم .
عصير ليمون .
ملح وفلفل .
كمون .
الطريقة :
تبل السمك بالملح والفلفل والكمون ، ثم ضعه فى زيت الزيتون حتى يتشبع بالزيت ثم اشويه.
ضع الزبدة وكوب من مرقة اللحم فى الإناء ثم ضع فوقهم السمك المشوى وغطى الإناء واتركه على نار هادئة جداً لمدة 10 دقائق حتى ينضج .
صفى السمك من الماء وضعه على طبق التقديم مع مزيج من الزبدة والبقدونس المفروم والملح والفلفل والكمون وعصير الليمون .


طيب حد هيسال يقول طيب الراجل ده لسه عامل موضوع عن طريقة السمك الألماني
اقول علشان السمك الألماني السفه فيه كتير فمش بشبع منه
المهم لازم بعد انتهاء الطبخ جزائريه تمرر لصاحب الموضوع لإبداء رايه في الطعم
اصله مسكين ومش لاقي ياكل
اتمنى ان تنال اعجابكم




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©