موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة



لبن رايب +ملح+فلفل اسود+ جن..يل +شطة +بصل مفروم\
او ثوم مفروم او بودرة > حسب الرغبة






وتحاولى تسيبى الفراخ فى التتبيله اطول فتره ممكنه



ثانيا\ هنحضر الاتى
دقيق ابيض -دقيق ذرة او اصفر -كيس سبايسى بخلطة رائعة الفرايد تشيكن
ممكن عادى وممكن حااااااااااار وبتبقى أحلى و أروع



ثالثا
نطلع الفراخ من التتبيلة ونحطها فى الدقيق
وتهز الفراخ تنزل الدقيق الزايد بس خلى بالك
وغطيها كويس اوى



بعدين حطيها فى الفريزر شوية
وبعدين تقلى الفراخ فى زيت غزير وسخن جدااااااااا زى ما احنا عارفين
يادوب تاخد اللون الذهبى




وبعد كده نطلعها فى صينية
وندخلها فرن متوسط الحرارة تكمل سواها






موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©