موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة
المقادير :
شرايح الباذنجان =او شرائح بطاطس = او الاثنين مع بعض براحتك
اللحم المفروم
البصل
البهارات (فلفل اسود - بابريكا -كزبره ناشفه -ملح ) <<<<< ملح بالبهار يه لا طباخه ههههههههه
الكزبره المفرومه + فلفل رومي اخضر
الخلاط (اخلطي 4 طماطم + مكعب ماجي +فنجان زيت زيتون + ملعقه سكر )
الشرح طريقة طريقة :

طبعا حمري شرايح الباذنجان ...واتركيهم على جنب


في جدر على النار احمسي اللحم المفروم بدون اي اضافات الى ان يبدا ينشف
اضيفي البصل و قطع من فلفل الرومي الاخضر
بعد التقليب اضفت البهارات
اضفت الكزبره المفرومه

في الخلاط (اخلطي 4 طماطم + مكعب ماجي +فنجان زيت زيتون )
واضيفي على الخلطه وقلبي
واخر خطوه ((اختياري)) اضفت حمص مطبوخ وجاهز ممكن معلب وممكن انتي تجهزينه<<< اختياري انا ما حطيت

الحين في صينيه بايركس
طبقه ياذنجان فوقها طبقه من العصاج..
و اخر طبقه شرائح فلفل و طماطم
ندخلها الفرن الى ان تحمر فقط
وقدميها بالف عافيه.



موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©