استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
#1
شرح طريقة طريقة تحضير حشوة الفراخ بالمشروم
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 10 دقائق
المقادير: بصلة كبيرة مقطعة مكعبات صغيرة جدا
(مفروم خشن)
ماشروم مقطع شرائح
فراخ مقطعة مكعبات صغيرة
(مستوية)
زيتون للي عايز طعم حادق
نصف علبة قشطة
كسبرة مفرومة خشن
الطبخ: بصلة كبيرة مقطعة مكعبات صغيرة جدا
(مفروم خشن)
نشوحها في شوية زيت علي النار و عليها ملح و فلفل حتي تذبل
و بعدين نحط الماشروم المقطع شرائح و نشوح مع البصل حتي يصبح لونه بني شوي
و بعدين احط الفراخ المقطعة مكعبات صغيرة
(مستوية)
و اقلب كويس حتي تاخذ لون البصل و المشروم
وممكن احط زيتون للي عايز طعم حادق
و قلبي شوي كمان علشان الزيتون يتجانس كويس مع الخليط
و اشيلها من علي النار و اسيبها تبرد شوي
و بعدين احط نصف علبة قشطة
و شوية كسبرة مفرومة خشن
و اقلب
و هو ده الحشو

©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة salima في المنتدى قسم المعجنات و الأطباق الرئيسية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 07:02 AM
-
بواسطة admin في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:26 PM
-
بواسطة linnou في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:25 PM
-
بواسطة salima في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
-
بواسطة salima في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى