استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:21 PM
#1
شرح طريقة طريقة تحضير فراخ بشرح طريقة طريقة لذيذة
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: ك فلييه فراخ
كيلو لبن
2معلقه دقيق
2بصله
10 فصوص توم
2حبه فلفل الوان
ملح فلفل
جوز الطيب
ومرقه دجاج
مشروم
التحضير: الفلييه تقطيعيها وتبليها بالملح والفلفل وتعصرى عليها نص ليمونه وتسيبها 10 دقايق
الطبخ: تجيبى بصلتين والثوم والفلفل والمرقه والملحوالفلفل وجوزة الطيب
نحط الزيت مع الزبد على النارنحط الفراخ على النار ونقلب لغايه ما الميه تنشف وبعدين نفرم البصل والتوم والفلفل ونحطهم على الفراخ ونرش رشه جوز الطيب وبعدين نحط المشروم وبعدين نضيف اللبن نجى للاهم نجيب البيضه والدقيق معلقه مرقه فوريه ورشه جوز الطيب شويه لبن ونضربهم فى الكبه وبعدين نضيفهم على الفراخ وبعدين نقلبهم ونضعهم فى صينيه وندخلها الفرن عشر دقايق وبعدين نقدمها مع المكرونه والسلطه وبألف هنا
ملاحظات: اهم حاجه المشروم لو معلب اغسليه كويس من مواد الحفظه
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة admin في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:26 PM
-
بواسطة walid في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:22 PM
-
بواسطة linnou في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:21 PM
-
بواسطة linnou في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:21 PM
-
بواسطة Chakira في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:11 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى