موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة
المقادير



دجاجة كبيرة مغسولة كويس ومتبلة بـ ليمون
البهارات الناعمة [ ملعقة كمون مطحون + ملعقة بهار مشكل + ملعقة كاري
ملعقة كركم ]
البهارات الحب [ قرفة + 5حبات هيل حب + قرنفل + ليمون اسود]
مكعب ماجي + صلصة طماطم + بصل شرائح



الخلطة رائعة [3 حبات طماطم + فلفل (احمر + اصفر + اخضر) +بصل +
4 فصوص ثوم + فلفل احمر حار + كزبرة خضراء ]
تفرم فرماً ناعما




الشرح طريقة طريقة
* بالقدر نحط زيت زيتون وشرائح البصل والخلطة رائعة




* نحط البهارات الناعمة + الماجي



*نحط الدجاجة وعليها البهارات الحب



* نضيف ماء ساخن



* نغطي عليها ونخليها ساعة إلا ثلث اور بع ع حسب القدر
انا حطيتها بالضغط لمدة ساعة إلا ربع عشانها كبيرة

* بـ هالوقت نضبط السلطة الحارة
نفرم [كزبرة خضراء + 2 طماطم + 2فلفل احمر حااار+ 2 فصوص ثوم
فلفل اخضر بارد + ملح + ملعقة صلصة طماطم+ نصف ليمونة مقشرة]







يمي يمي حااار مره


* نفتح القدر ونشوف الدجاجة صارت كذا ومضبوطة بعد



*نحطها بصينية فرن وندهنها بـ ملعقة كاتشب + فلفل اسود وريحان
وندخلها الفرن تتحمر




* هنا 3 اكواب ارز مغسول كويس منقوع نحطه بمرقة الدجاج اللي بالقدر
ونخفض عليه ليين ينضج زيدي الملح على حسب رغبتك

* سوي حمسة بصل + فول سوداني + رشة هيل عشان نحطه ع الوجه
* التقديم
الارز =>الدجاجة=> الحمسة
ويـــقــدم






















موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©