استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 12:21 PM
#1
صينية سمك ماكريل تحفة
المقادير
1-كيلو سمك ماكريل ومتفرغ محتوياتة من البطن والقشر ومغسول جيدا
2-نصف ملعقة صغيرة قرنفل ناعم
3-ملعقة صغيرة كمون ناعم
4-نصف ملعقة صغيرة زعفران
5-ملعقة صغيرة قرفة ناعمة
6-نصف ملعقة صغيرة كسبرة ناعمة
7-حزمة كسبرة خضراء
8-ربع ملعقة صغيرة حبهان ناعم
9- ثوم مفروم
10-ليمون شرائح وعصير ليمون
11-ربع ملعقة صغيرة بابريكا
12- فلفل اسود ناعم وملح ناعم
13-زيت زيتون
الشرح طريقة طريقة
1-اخلط كل المكونات مع بعض عدا الكسبرة الخضراء والليمون الشرائح
2-بعد كدة املا بطن السمك باوراق الكسبرة الخضراء واشرح طريقة السمك تشريحات من على الجلد الخارجى عشان تتشبع بالخلطة رائعة بعد كدة اتبل السمك من بطنة ومن التشريحات اللى على الجلدوبعد كدة اجيب شرائح الليمون واحطها فى التشريحات اللى على الجلد وبعد كدة احضر صينية واحط فيها زيت واعواد الكسبرة الخضراء وفوقها السمك واصب علية زيت وادخلة الفرن يستوى
وبالف هنا وشفاء

©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة linnou في المنتدى الخياطة والتطريز
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 03:55 PM
-
بواسطة said في المنتدى العصائر والمشروبات و المقبلات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 03:17 PM
-
بواسطة linnou في المنتدى العصائر والمشروبات و المقبلات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 03:04 PM
-
بواسطة admin في المنتدى الحلويات الجزائرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 10:02 AM
-
بواسطة ام بهاء في المنتدى ازياء و موضة
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-01-2013, بتوقيت غرينيتش 06:22 AM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى