سمك بشرح طريقة حديثة بالصور من مطبخى



بما انى اسكندرانية فحبيت اجبلكوا شرح طريقة الاسكندرانية

وهبدا بالسمك البلطى المفتوح


اول حاجة هتجيبى السمك وتنظفية وتفتحية بالسكينة ودة هيبقى شكلها



وبعدين تتبليه بثوم وليمون وملح وكمون وزعتر اخضر








وتتركية شويه للتتبيل


وبعدين تتبليه بالدقيق من فوق وتحت













وتقلية فى الزيت










وده شكل السمك النهائى والميزة انه مقرمش وبالهنا والشفا


















لا تنسونى من ردودكم
موضوع مقدم من منتديات ديزاد (منتدى الحصريات)



©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©