موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة
لسان , بالكبد , عصفور , والقوانص

لسان عصفور بالكبد والقوانص

المقادير:

كيس لسان عصفور (نوع من انواع المرونه الصغيرة)
مقدار مناسب من الكبد والقوانص نصف كيلو مثلا
2 بصله متوسطه مبشورة
ملح وتوشركة ابل حسب الرغبه ما عدا الكمون


الشرح طريقة طريقة:

- يحمر لسان العصفور فى الزيت او فى الفرن بدون زيت فى حاله استعمال الزيت يترك فترة ليصفى .
- تقطع الكبد و القوانص قطع صغيرة و تعصج مع البصل المفروم .
- مع قرب نضج الكبد يضاف لسان العصفور والملح و التوشركة ابل





- توضع كميه ماء او شوربه كافيه لنضجه ثم يقدم .


موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©