كفتة الارز طعمها جنان وان شاء الله تكون طريقتها سهلة انا عملتها وصورتها من مدة وان شاء الله تعجبكم..........

المكونات

حوالى نصف كيلو لحمة مفرومة






حزمة بقدونس





بصلة مفرومة ناعم مع حوالى 6 فصوص ثوم





3 ثمرات بطاطس تقطع مكعبات




1 كوب أرز مطحون




نضع اللحمة والبصل والثوم المفروم والبقدونس فى المفرمة ونخلطهم سويامع ملح وفلفل اسود




ثم نضع عليهم اللارز المطحون




وتكون العجينة بهذا الشكل



نحضر قدر ونضع به 1ملعقة كبيرة سمن وحوالى 3 فصوص ثوم




ثم نضع عصير الطماطم وصلصة الطماطم ويترك حتى تتسبك الصلصةونضع الملح والفلفل الاسود



نكور الكفتة


</STRONG>
تقلى فى الزيت



لما تبدأ فى اللاحمرار نخرجها من الزيت




طبعا نكون حطينا البطاطس فى الصلصة وعندما تدخل فى السوا نضع الكفتة ويترك حتى النضج.

وده الشكل النهائى وبالهنا والشفا




ان شاء الله انتظر الردود الحلوة من الحلوين بجد انا كنت مترددة انى انزلها لانها وصفة (جزائرية) طويييييييييييييييييييييييييلة&quot;R:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©