استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
#1
شرح طريقة طريقة تحضير المكرونة بالمشروم و الفراخ و الصوص الابيض
وقت الطهي: 25 دقيقة
المقادير: نصف كيلو مكرونة فرن
مشروم
كيس باشميل جاهز
صدور فراخ مقطعة صغير
زيت
ملح وفلفل
الطبخ: اسلوقي المكرونة وبعدين حطي الزيت علي النار وفي الفراخ وشوحيها وبعد متنشف خالص وتحسي انها استوت شوية حطي المشروم وقلبية كويس دوبي البشاميل زي الشرح طريقة طريقة الي علي الكيس وخليها خفيفة شوية وحطي فيها الملح والفلفل ونزلي المكرونة المسلوقة علي الخليط ولما تقلبيها شويه وتحسي ان المكرونة شربت من الصوص حطيها في طبق التقديم وكليها سخنة بالهنا والشفا
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة salima في المنتدى قسم المعجنات و الأطباق الرئيسية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 07:02 AM
-
بواسطة admin في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:26 PM
-
بواسطة linnou في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:25 PM
-
بواسطة salima في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
-
بواسطة romaissa في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى