[SIZE="5"]السلام عليكم البارح حبيت نعمل سمك صينية في الفرن وعملتو لعشاء خفيف لاول مرة لاني متعودة نعملو في الغداء
المهم
المقادير
سمك اي نوع تفضلوه وعدد السمك على حسب عدد افراد العيلة الله يبارك
بهارات:كمون -بابريكا-كروية مخلوطة مع تابل -فلفل اسود شوية زعفران -ملح
جزرتين مقطعة بالطول
ثوم مهروس
زيت زيتون او زيت قلي
شوي ماء
طماطم دوائر
حبتين طماطم مربعات
بصل دوائر
فلفل حلو دوائر
الطريقة
ننظف السمك زي العادة ونخلط البهارات والثوم في وعاء مع القليل من الزيت انا بدل الملح احط مكعب ماجي ونخلط جيدا وندهن بيه السمك من داخل ومن برا مليح واللي تبقى من الخلطة نخلوه على جنب
نحضر طبق بايركس زجاجي او صينية ونضه الجزر لحماية السمك وقت الطهي ثم نضع السمكات
نرجع للخلطة نحط عليها الطماطم المقطعة مربعات ونخلطها جيدا ونصبها على السمك ونضع فوقها دوائر الطماطم والفلفل والبصل في ناس تحط شوية ماء عليهم انا ما نحبش نحط
نغلفها بالقصدير =الالمنيوم ونضعه في الفرن على نار من التعليم المتوسطة حتى تجهز ثم نحمروها شوي من فوق وبالصحة والان مع الصور
http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...n6za3i2ibn.jpg
http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...s0ohbbjj4l.jpg

http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...72sj4cf99t.jpg

http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...337wfdqfms.jpg

http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...6j9st99lw6.jpg


[http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...351uh9gmri.jpg

http://www.m5zn.com/uploads/2014/3/2...7sxsoygncy.jpg

وبالصحة/SIZE]




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©