موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




//


بسم الله نبدا
هنجيب الرقاقه ونفضها من
الدقيق
هنعصج اللحمه المفرومه وحطى عليها اى اضافات تحبيها جبنه طماطم فلفل
هندهن الصينيه بالسمنه
هنسقى الرقاقه بالشوربه ولازم
الشوربه تكون سخنه
وتشيلها بسرعه علشان متتكسرش
هنرص الرقاق
فى الصينيه
وبين كل واحدة ملعقتين سمنه
علشان تبقى مورقه وجميله
بعد 4
ورقات نحط اللحمه المعصجه
ونعمل برضه اللى عملناة فى الرقاق
الباقى





ومعلقتين سمنه على الوش علشان يبقى لونه حلو ودهبى
بيقعد
حوالى 20 دقيقه وبعد كدة تقلبيه على سيرفيس


موضوع مقدم من منتديات ديزاد
منتديات ديزاد باتنة




©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©