استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 01:18 PM
#1
Administrator
صينية رقاق بالحمة المفرومة- شرح طريقة طريقة صينية رقاق بالحمة المفرومة
//
بسم الله نبدا
هنجيب الرقاقه ونفضها من
الدقيق
هنعصج اللحمه المفرومه وحطى عليها اى اضافات تحبيها جبنه طماطم فلفل
هندهن الصينيه بالسمنه
هنسقى الرقاقه بالشوربه ولازم
الشوربه تكون سخنه
وتشيلها بسرعه علشان متتكسرش
هنرص الرقاق
فى الصينيه
وبين كل واحدة ملعقتين سمنه
علشان تبقى مورقه وجميله
بعد 4
ورقات نحط اللحمه المعصجه
ونعمل برضه اللى عملناة فى الرقاق
الباقى
ومعلقتين سمنه على الوش علشان يبقى لونه حلو ودهبى
بيقعد
حوالى 20 دقيقه وبعد كدة تقلبيه على سيرفيس

©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة walid في المنتدى قسم المعجنات و الأطباق الرئيسية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 07:03 AM
-
بواسطة salima في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:45 PM
-
بواسطة Chakira في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:10 PM
-
بواسطة said في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 01:43 PM
-
بواسطة ام بهاء في المنتدى الخبز والسندويتات والوجبات السريعة
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-03-2013, بتوقيت غرينيتش 02:05 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى