استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 02:24 PM
#1
شرح طريقة طريقة تحضير كفتة داوود باشا
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: ربع كيلو لحمة مفرومة
نصف كوب رز مطحون انا بجيبه جاهز مكتووب عليه دقيق الرز
بصلة متوسطة مفرومة
بقدونس وشبت
ملح وفلفل ووبهارقرفة
معلقة كبيرة سمن
لعمل الصلصه
عصيرطماطمتين كبار
بصلة صغيرة مبشووررة
مكعب مرقة لحم
ملح وفلفل
التحضير: حنخلط كل حاجة على بعضها
حنطحنها فى الكبة كويس لما تنعم
نحط السمنة ونعجنها بايدينا كويس
بعد كده نصبعها وممكن نشكلها كور او اقراص صغيرة
الطبخ: نقليها فى الزيت
تانى حاجة نعمل الصلصة
اول حاجة نشوح البصلة لما تبقى ذهبى
نحط عليها الطماطم ونسيبها على النارلما تتسبك
نضيف الميا والمرقة ونضبط الملح والفلفل ونسيبها لما تغلى
نحط الكفتة المحمرة ونسيبها على النار خمس دقايق
ملاحظات: طبعا ما بنحطش الكفتة فى الصلصة الا قبل تقديم الاكل مباشرة
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة admin في المنتدى قسم المعجنات و الأطباق الرئيسية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 07:14 AM
-
بواسطة said في المنتدى قسم المعجنات و الأطباق الرئيسية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 06:53 AM
-
بواسطة salima في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 01:57 PM
-
بواسطة loulou ange في المنتدى طبخ و أكلات خليجية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-19-2013, بتوقيت غرينيتش 01:42 PM
-
بواسطة ام بهاء في المنتدى أطباق اللحوم
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-08-2013, بتوقيت غرينيتش 06:24 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى