استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
11-03-2013, بتوقيت غرينيتش 09:53 AM
#1
وصفة (جزائرية) تحتاجها في المجال الاول في مادة الأنجليزية ~~ تغنيكـ عن البحث
اسم الوصفة (جزائرية) هو Lemon Pudding Recipe
أي بودينغ الليمون

Lemon Pudding Recipe
Ingredients:
1 /4 lb breadcrumbs
1/4 lb chopped suet
2oz flour
3oz castor sugar
pinch salt
2oz rice flour
1/2 tsp baking powder
rind and juice of 1 lemon
1 egg, beaten
a little milk
c0oking Instructions :
1. Wipe the lemon with a damp cloth, and grate the rind off it on to the top of the sugar. Work the sugar and lemon rind together with a broad-bladed knife until they are thoroughly blended.
2. Then mix all the dry ingredients together in a basin, and make a well in the centre. Add the lemon juice and egg, and enough milk to make a softish consistency.
3. Pour the mixture into a greased mould or basin, cover with a lid or with greased paper, and steam for 2 to 3 hours.
4. Turn out when ready and serve plain or with custard or lemon sauce
في أمان الله

©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة Chakira في المنتدى قسم السنة الثانية ثانوي
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-05-2013, بتوقيت غرينيتش 03:12 AM
-
بواسطة admin في المنتدى الحلويات الجزائرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 09:39 AM
-
بواسطة romaissa في المنتدى المطبخ الجزائري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 06:30 AM
-
بواسطة linnou في المنتدى المطبخ الجزائري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-02-2013, بتوقيت غرينيتش 06:23 AM
-
بواسطة admin في المنتدى لغات البرمجه للويب
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-01-2013, بتوقيت غرينيتش 01:17 PM
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى